Amnéziamentes választásokat szeretnék

Mártirkodás, vagy győzelem.

lokalpatriotak_szolgalni_nem_uralkodni_kep.jpgValóságshow  helyett Híres Komáromnak igazi fejlődés és igazmondás kell.

Szerecsenmosdatás zajlik a városházán és a képviselői testületben. Mindenki elmondja, hogy miért is győzelem a vereség. Miért siker az, ha a választási ígéretek nincsenek teljesítve. Ha pedig már nincsenek teljesítve, akkor ezért mindenki hibás csak az ígérgető nem. Nos ez megy már három éve a városházán és a képviselői testületben.

Már a kezdetek, Stubendek beiktatása után rosszul alakultak. Stubendek kinevezte Keszegh-t alpolgármesterének, azt a Keszeghet, aki a választási kampányban és utána is lenéző stílusban beszélt róla. Azt a Keszeghet, aki saját bevallása szerint is korrupciógyanús ügyletekbe keveredett és egyfolytában hazudozott a választópolgárainak, egy olyan embert, aki a politikai karrierjét a magyar kultúrára szánt állami pénzből finanszírozta. Aki egy kicsit belelát a politikába az már akkor tudta, hogy az elkövetkező négy év nem a polgárok szolgálatáról, az igazmondásról, a régi bűnök feltárásáról és Komárom felemelkedéséről fog szólni, hanem a hatalomról, a pénzről és a magamutogatásról.

Én az ilyen emberekre a tyúkólam felügyeletét sem bíznám, nem pedig Komárom vezetését.

Nekünk nem valóságshow kell, hanem igazmondás, fejlődés, a régi hibák rendbehozása!

Komáromot ne a keszegh-klán, ne a bastrnák-klán és ne is az álfüggetlenek irányítsák, hanem olyanok, aki a városvezetést szolgálatnak tekintik, a polgárok szolgálatának, nem pedig a meggazdagodásuk első fokának.

Nem óvodába akarunk tartozni, hanem olyanok közé, aki már megtanultak írni, olvasni. Az igazat írni és elolvasni a polgárok leveleit, javaslataikat, problémáikkal foglalkozni.

Amnéziamentes választásokat szeretnék, ahol a polgárok ne a fűt-fát ígérgetők hazugságai alapján döntsenek, hanem a valós tények alapján. Ne a cukiság alapján válasszunk, hanem az aszerint, amit a szívünk mondat velünk. Az aki egyszer már minket becsapott, besározódott, hazudozott nekünk, törvényeket sértett, a hátunkon gazdagodott meg, miközben Komárom pusztul, annak semmi keresnivalója a városvezetésben és a képviselői testületben. Keszeghnek, Bastrnáknak és a híveiknek a történelem szemétdombján a helyük.

Nem előre menekülő városvezetők kellenek, hanem olyanok, akik felismerik a problémákat és azokat bátran merik orvosolni. Ne egy olyan város legyünk, ahol a maffia, a törvénysértők uralkodnak, hanem az erkölcs és az igazszó a mérvadó.

Az igazmondás gyökeret verjen, ahhoz a szívre is szükség van!

Bósza János